onze reu Marti

Published by under onze reuen

 

( let op op 07.02.2023 ) is deze reu Marti GECASTREERD. En Verhuis naar Ermelo. Naar mensen die een 3 jarige  fauve zoon van hem hebben en een teckel. Dus zit in een kleine roedel en gaat heel vaak naar het bos. De mensen hebben ook puber kinderen dus ze zullen hem erg gaan verwennen en veel aandacht geven. Reden castratie ? Zijn leeftijd. En de teefjes die we hebben zijn nakomelingen van hem, dus moest hij vaak apart zitten en dat is natuurlijk zielig.

Marti du domaine dásgard.

Geboren op 16 oktober 2016 in Frankrijk.  Op 15 weken konden we deze prachtige pup ophalen ( pas met 15 weken i.v.m. Frankrijk )

Niet bij dezelfde fokker als Mango i.v.m. zoveel mogelijk bloed spreiding.

Vader van Marti is Igloo de vellemont en de moeder van Marti is Image I

Marti is een hele knappe reu. Iets wat verlegen, hier hebben we erg veel voor moeten doen om hem sociaal te maken. Dit horen we vaker met Fauve’s uit Frankrijk dat ze daar niet in huis opgroeien

dit merkten we dan ook zeker wel. Het karakter is GEWELDIG maar niet zo open en sociaal als Mango b.v. Maar wel heel lief ( iets te onderdanig )

Op het moment gaat Marti heel veel naar ring training, en shows en mee in de auto. Hij geniet ervan.

In 2018 willen we met hem gaan dekken. En we vragen ons af ..is dit de opvolger van Theo..en  Nederland kampioen kunnen worden ?? Ik denk van wel.

we zullen het zien.

Afgelopen Show in Rotterdam in juli 2017 werd hij van zijn ras groep jeugd winnaar. En haalden gelijk zijn 1ste reserve CAC! ( je moet 4 maal een CAC halen om Nederland kampioen te worden ) Hij werd dan ook beoordeeld met een UITMUNTEND.

We wisselen af met Shows in België

2017 Belgie Show Mechelen CAC CACIB

2019 Show Antwerpen 1ste plaats en CAC CACIB