HIPPIE DU BOIS DE HOUX ( ROEPNAAM HIPPIE ) ( inmiddels gecastreerd februari 2017 ) i.v.m. zijn leeftijd

Published by under onze reuen

Hippie is geboren op 8 juni 2008 . En heeft een prima stamboom !!!!

We hebben hem geïmporteerd uit België, en hij heeft dus een sint-Hubertus stamboom, die wij overlaten zetten hebben op het raad van beheer in Nederland .

Vader van Hippie: R’Gabin

Moeder van Hippie : From Snow Paradise Diva

Hippie is een gezonde , lieve hond die gek is op aandacht. Hij kan het prima vinden met andere honden , en laat zich door kleine kindjes uitlaten en af en toe borstelen.

Hippie is geen waakhond , maar een echte mensenvriend. Het liefste wat hij doet is zich vies maken op de boerderij. Hij kan met uitlaten los lopen, maar dan houden we hem wel in de gaten.

Zoals je op foto 4 en 5  kan zien is hij helemaal ruig in het haar en is hij NIET geplukt is. We hebben hem zo op de foto gezet zonder te kammen, zonder poespas zo van het erf vandaan waar hij  aan het spelen was . Op foto 3 staat hij in de trimsalon om geplukt te worden omdat een leerling hem graag wilde gebruiken hiervoor !! Hij was extreem braaf en lief en zeer makkelijk te doen . Op foto 3 ziet U het resultaat !

Het is geen overdreven grote reu . Met prachtige zeer lange oren die ruim voorbij zijn kaaklijn komen.

Hippie is in februari 2017 gecastreerd i.v.m. zijn leeftijd.  Hippie vond het best moeilijk dat hij geen teefjes meer mocht dekken. En in de roedel vond hij dit dan ook echt niet leuk. Om deze reden hebben we besloten om hem te plaatsen bij bekende. Het was even wennen voor hippie hij miste echt de roedel en de ren. En in een huis met gelukkig grote tuin was het toch ff wennen. Maar inmiddels heel gelukkig bij mevrouw de jong van zijn oude dag aan het genieten.

WAAR WE ONWIJS TROTS OP ZIJN  IS DAT WE 5 TEEFJES HEBBEN MET HIPPIE ALS VADER! MET ALLEMAAL DAT ONWIJS MAKKELIJKE LIEVE KARAKTER VAN HEM.