wij zijn zwanger

Published by under Beschikbare pups

Hier weer eens een berichtje van ons,

We zijn al enkele maanden niet naar een honden show geweest

Dit had 2 redenen. Het was gewoon TE warm voor de honden vonden we en dan was extra ZEE tijd leuker voor ze.  Reden 2 is de dames zijn ZWANGER! Jawel 3 dames zijn drachtig. Zie de dikke buiken op de recent gemaakte foto’s .

Dan wil je geen “show”stress of toch per ongeluk een ziekte mee naar huis nemen ook al zijn alle honden van ons en op Show natuurlijk goed ingeënt. Maar je weet het nooit zo veel hondjes bij elkaar.

De honden vonden het wel prima zo hoefde ze geen show training te doen maar mochten ze dagelijks het zee water in voor verkoeling.

Meestal gaan we met ze mee het water in maar vandaag bleef ik aan de kant om wat foto’s te maken van de dames met dikke buiken.

Dit jaar heeft de school 2 stage lopers bij ons geplaatst Nivo 3 en nivo 4 dierverzorging en voortplanting. Hele mooie ervaring voor de meiden waarvan er 1 dierenarts zal worden maar ook heel fijn voor mijn moeder met alle extra hulp met schoon maken, uitlaten en straks helpen met het opgroeien van de pupjes.

De hondjes zijn alleen een beetje verdrietig omdat ze nu snachts alleen moeten slapen en ze zijn liever in de roedel maar dat kan echt niet als de pupjes komen.

We merken dan ook echt dat de honden de pups leuk vinden maar tegen de tijd dat ze pups 6 weekjes worden de mama’s echt weer tijd voor hun zelf willen, lekker buiten met de roedel.

als de pupjes zijn geboren zullen we de mensen op de wachtlijst bellen/mailen voor een puppy bezoekje.

Tot ziens,

 

Groetjes van mijn moeder Anky