Wij verwachten pups ! maart 2020

Published by under Beschikbare pups

U bent geïnteresseerd in een Fauve pupje?

Wij verwachten pups in maart  2020.

Wij hebben al heel veel jaren Fauve’s. Gaan naar shows en  hebben een honden trimsalon die is  gespecialiseerd in Fauve’s.

Heeft U, Uw Fauve bij ons gekocht dan kunt U ook terecht om hem of haar bij ons in pension te doen tijdens Uw vakantie of weekendje weg. Wij vinden het leuk ze terug te zien.

We komen er nog regelmatig achter dat veel mensen de Basset Fauve de Bretagne een geweldig ras vinden door het leuke uiterlijk en mooie formaatje. Ook het karakter spreekt mensen aan. Dat begrijpen wij natuurlijk helemaal haha. Maar heel veel mensen weten nog ERG weinig over dit ras, de verzorging, ziektes enz.

Daarom willen we graag regelmatig een Clinic-workshop over dit ras geven. Natuurlijk ook over zo ie zo een aanschaf van een pup. Dus ook interessant als U nog twijfelt over dit ras. Mensen die op onze interesselijst staan zullen worden bericht over de clinic wat we vaak samen doen met de kennismaking als we ook puppies hebben . Alles vrijblijvend natuurlijk. Het in schrijven op onze interesse lijst kunt  U via deze website doen.

Heel vaak krijgen we toch de vraag wat de aanschafprijs van een Fauve nu is. Daar maken wij ook helemaal geen geheim van en de koste bedragen 1250,00 euro. Op het moment worden er Fauve pups aangeboden op marktplaats en elders op internet die een stuk goedkoper zijn. Dat kan, maar wij fokken uitsluitend met stamboom via de richtlijnen van het Raad van Beheer. En dan komen er aardig wat stamboom en DNA koste bij.

De 2de vraag is vaak, nemen we een teefje of een reutje? Daar heeft iedereen een mening over. Maar onze ervaring is dat het met karakter niets uit maakt. En het heeft ook niets met de grote te maken. We zien veel verschillende Fauve’s van verschillende fokkers in onze trimsalon. En het komt vaak genoeg voor dat een teefje groter is dan een reutje.

Meer info en weetjes over de Fauve? De aankoop van een pup? Lees alles op deze site.

Als U aanmeld op de interesselijst geven we daar niet gelijk reactie op. Pas als de pups geboren zijn gaan we geboorte berichtjes sturen.

Bent U inmiddels voorzien ? Meld ook even af aub.

Voor mensen die al een Fauve hebben, in 2020 doen we natuurlijk een gezellige Fauve wandeling organiseren.

TOT SLOT, DE TEEFJES ZIJN BIJ DE REU MARTY GEWEEST, WE HOPEN VAN HUN IN MAART 2020 PUPPIES  TE KRIJGEN.

WE HEBBEN RECENT NOG EEN SUPER LEUKE FOTOSHOOT GEDAAN! WIJ GAAN HEEL VEEL NAAR ZEE MET DE HONDEN, DEZE FOTO’S ZIJN VAN januari 2020

 

 

Graag tot ziens,

Ankie.