april 2019

Published by under Beschikbare pups

april 2019

Hallo iedereen,

Hier weer eens een nieuws berichtje van ons.

Hopelijk gaat het goed met jullie en natuurlijk jullie 4-voeters.

Wij hebben met de honden Pasen gevierd. Ze hebben genoten van de zee maar de paashaas waren ze niet van onder de indruk. ( zie filmpje )

We hebben vele aanmeldingen voor pups gehad via onze site waar we nog niet op hebben gereageerd. Dit gaan we zeker nog wel doen. Op het moment hebben we geen pups beschikbaar MAAR worden er ( hopelijk ) wel heel spoedig teefjes loops die een nestje mogen krijgen.

 

Zodra we meer zicht hebben op een nestje gaan we iedereen berichten.

En hebben we in de planning leuke maar vooral leerzame Fauve Clinic. ( zijn we druk mee bezig )

Ondertussen zijn we in April 2019 weer naar Show geweest!!! Onwijs leuk met prachtige resultaten! We zijn trots op de honden, nog niet eens omdat ze volgens de keurmeesters ZO mooi en goed waren maar om de complimenten dat het vrolijke en zeer sociale opgevoede honden waren die het leuk vonden daar te zijn en niet bang.

14 april 2019 waren we in Antwerpen ( België ) We werden beste teef en beste reu. Haalde dus een 1ste plek en een CAC punt er weer bij. We hadden onze reu Marty bij en een zelf gefokt teefje Donja.

21 april waren we in GOES Nederland. Weer hadden we Donja bij in de open klasse ( volwassen ) altijd extra spannend want we hebben haar ook zelf gefokt. We waren ZOO blij met het resultaat weer ze mocht die middag ERE ring lopen en weer een CAC erbij.

Leukste van winnen is de GRATIS professionele foto haha

Klik de foto’s aan om ze groter te maken.

en geniet van het mini filmpje wat speciaal door de paashaas is gezonden voor onze Fauve honden op Pasen.

Ook zijn we met 9 Fauve’s van ons naar de oranje optocht geweest. Dat was KEI leuk, want een aandacht en bekijks kregen ze. Ze genoten. ( Helaas was op het laats de telefoon van Claudia spoorloos verdwenen? verloren ) ergste daar van was dus dan we nu er geen foto’s van hebben.

 

muziek hard aan ! Paas liedje voor de Fauve’s LOL